Digitalisering

Jullie hebben de nieuwste trends. Hebben jullie ook de nieuwste techniek?

Ja, en daar zijn we trots op. We gebruiken innovatieve technologieën om het winkelen in onze webshops en apps tot een belevenis te maken.

Nieuwe mode kopen is een bijzonder moment. Een nieuwe blouse, een trui of een mooie zomerjurk is ook altijd een beetje een cadeau voor jezelf. Daarom willen we het winkelen zelf ook tot een inspirerende beleving maken. In onze webshops en apps bieden we niet alleen de nieuwste trends aan, maar presenteren ze ook op een manier die online winkelen echt leuk maakt, zowel thuis op desktop of tablet als onderweg op je smartphone. We maken gebruik van innovatieve techniek, zodat onze klanten zich goed geadviseerd voelen en snel hun favoriet vinden. We laten onze kleding daarom in diverse detailfoto's zien, hebben filters voor maat en pasvorm en verschillende wijzers die onze klanten helpen om het item te vinden dat perfect bij hen past. 

In onze sociale media, zoals Facebook en Instagram, zijn we direct in contact met onze klanten en we maken gebruik van nieuwe digitale marketinginstrumenten om onze klanten de mode te kunnen aanbieden die hen bevalt. Bij ons is winkelen net zo leuk als de mode zelf.