Medewerkers

Doen jullie in het hoofdkantoor zelf iets voor het milieu?

Ja - door bijvoorbeeld afval te vermijden, te verminderen en te recyclen. Ook in ons hoofdkantoor in Hamburg proberen we zo bewust mogelijk met milieu en klimaat om te gaan. We proberen zoveel mogelijk onnodig energieverbruik te vermijden en zoveel mogelijk materialen te recyclen. Ook bij het eten denken we aan het milieu: met ons 'groene menu' dat uit regionale gerechten bestaat. Ons 'groene menu' is gezond, heeft korte transportwegen en bespaart energie. Maar we weten ook dat we nog meer kunnen doen. Daarom hebben we ons ten doel gesteld duurzaamheid in al onze beslissingen te integreren en een sustainable campus te ontwikkelen. Daarbij gaat het om de omgang met water en energie, maar ook om gezondheid en sociale aspecten.

Zijn jullie ook actief voor jullie medewerkers?

Ons gezondheidsprogramma heet aktiv.net. De naam zegt het al. 

aktiv.net betekent dat we voor en na het werk en in de pauzes een bijzonder sportprogramma aanbieden met voor elk wat wils.

Dat past ook helemaal bij onze manier van werken. Want we houden het graag sportief: korte communicatiewegen, platte organisatiestructuren, snel handelen en een frisse wind zijn de pijlers van ons dagelijkse werk.