Modelexicon

A
B C
D
E
F G H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

De campagne #FeestelijkBeloofd van bonprix!

Beloofd is beloofd ...

 

Afgelopen jaar heeft bonprix een viral campaign met de hashtag #FeestelijkBeloofd gestart en een oproep aan iedereen gedaan om ook een persoonlijke belofte voor een stressvrij, harmonieus kerstfeest te doen. Met deze plechtige belofte zouden de alom bekende kleine irritaties die toch af en toe een schaduw werpen over dit grote familiefeest, als sneeuw voor de zon moeten verdwijnen. Want juist in de stressige tijd voor Kerst laten zich velen van ons door al te perfectionistische ambities leiden en de kern van Kerstmis, het samenzijn met je dierbaren, verdwijnt dan soms een beetje naar de achtergrond.

 

Dat is dan ook de boodschap van deze virale actie van bonprix: meer gelatenheid, rust en harmonie moeten voor een onvergetelijk kerstfeest zorgen. In de video’s van de #FeestelijkBeloofd-campagne doen zeven personen uit verschillende landen hun persoonlijke belofte en zetten daarmee de toon. Ze beloven dat ze geen kritiek op het kerstdiner zullen hebben, dat ze alles zullen eten wat hen wordt voorgezet en dat ze zich niet zullen bemoeien met de opvoeding van hun kleinkinderen.

 

Een mooi idee van bonprix – vinden wij tenminste. Ook al ligt Kerst al weer een tijdje terug en is het nieuwe jaar niet meer zo heel nieuw, we willen toch het idee van #FeestelijkBeloofd op ons modelexicon. Mischien hebben jullie voor het nieuwe jaar een belofte gedaan, aan jezelf of aan iemand uit je familie of vriendenkring, en misschien willen jullie dat ook graag met ons delen.

 

Een kleine tip van ons, zodat je je belofte niet gelijk weer hoeft te breken: hou het realistisch en leg de lat niet te hoog! Het hoeft ook niet in één keer te lukken, neem gewoon elke keer weer een aanloop. En doe ook geen al te utopische beloftes!