Kortingscodes

Voordeelacties & kortingscodes
Bij bonprix profiteer je als klant natuurlijk ook van verschillende voordeelacties, zoals gratis levering van je pakket of korting op je bestelling. Aan elke actie is een bepaalde kortingscode gebonden. Wil je voor je bestelling gebruikmaken van de actie, moet je deze code bij de bestelling invoeren.

Waar vind ik kortingscodes?
Over onze lopende acties en de bijbehorende kortingscodes ervaar je als eerste en vaak exclusief, als je je voor onze newsletter hebt aangemeld.

Newsletter aanmelden >

Hoe verzilver ik mijn kortingscode?
Je kunt je kortingscode zowel online als telefonisch verzilveren.
Bij je online-bestelling voer je de code in het desbetreffende venster tijdens het bestellen in. N.B: de korting is dan nog niet direct zichtbaar, pas aan het eind van de bestelling, nadat je bent ingelogd, is de korting te zien. Dat geldt tevens voor de verzendkosten bij gratis levering. Deze zijn ook pas aan het eind van de bestelling verwijderd.
Kortingscodes zijn vaak onder bepaalde voorwaarden geldig. Let bijvoorbeeld op de aangegeven minimumbestelwaarde en de geldigheidsduur. Bovendien kan er maar van één actie tegelijkertijd worden geprofiteerd.

Ik ben vergeten, de kortingscode tijdens het bestellen in te voeren. Kan ik toch nog van de actie gebruikmaken?
Nee, helaas moet de kortingscode direct bij de bestelling ingevoerd of – in het geval van een telefonische bestelling – vermeld worden. Na plaatsing van de bestelling is dit uit technische redenen helaas niet meer mogelijk.

Winacties & tegoedbonnen
Bij bonprix vinden tevens vaak winacties plaats waarbij je je voordeel kunt doen en een tegoedbon kunt winnen.
Kijk dus regelmatig op onze website om te zien of er een winactie loopt.