Welkom, nu inloggen

Privacy Statement

Hier vindt u informatie over de hoge veiligheidsstandaards bij bonprix.

Privacy van klantengegevens

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het bonprix klantenbestand. De verantwoordelijke hiervoor is bonprix - antwoordnummer 45025 - 5004 VB Tilburg. RCS 422 081 653. Uw gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van de overeenkomst, worden opgeslagen en de voor de afwikkeling van de bestelling vereiste gegevens aan onze dienstverleners doorgegeven. Met inachtneming van de wettelijke bepalingen, met name de Wet bescherming persoonsgegevens kunnen wij in het geval van een controle op de kredietwaardigheid bij bestellingen adresgegevens en gegevens betreffende de kredietwaardigheid aan en bij andere postorderbedrijven binnen het concern resp. doorgeven en aanvragen. Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u dit schriftelijk aan ons kenbaar maken. Vragen betreffende of inzage van uw persoonsgegevens kunt u richten aan bonprix - antwoordnummer 54025 - 5004 VB Tilburg. RCS 422 081 653.

Veiligheid van kredietkaarten

Onze internetsite is beveiligd met de zogenaamde “SSL”-methode (Secure Socket Layer). Tijdens de gegevensoverdracht wordt het nummer van uw kaart gecodeerd, zodat het niet door derden kan worden gelezen.

Informatie over internettechnologie

Deze website maakt gebruik van de retargeting-technologie van de firma Criteo. Hierdoor is het mogelijk die internetbezoekers met reclame aan te spreken die reeds belangstelling voor onze shop en onze producten hebben getoond. Uit studies is bekend dat het weergeven van gepersonaliseerde reclame die aansluit bij de interesses voor de bezoeker interessanter is dan reclame die hier helemaal los van staat. De weergave van reclame gebeurt bij retargeting op grond van een analyse van het bezoekersgedrag met behulp van cookies. Vanzelfsprekend worden ook hierbij geen persoonsgegevens opgeslagen en het gebruik van de retargeting-technologie gebeurt natuurlijk met inachtneming van de wettelijke bepalingen ter bescherming van persoonsgegevens.

Bij het bezoek aan deze website worden tekstbestanden (zogenaamde cookies) op de computer van de bezoeker opgeslagen. Deze cookies zijn ervoor om onze shop gebruiksvriendelijker, effectiever en veiliger te maken. Dankzij deze bestanden is het bijvoorbeeld mogelijk om informatie die specifiek aansluit bij uw interesses op de website weer te geven. Het enige doel is er dus opgericht om ons aanbod beter op uw wensen als klant aan te laten sluiten en het surfen op onze site zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Als u niet wilt dat deze volledig anonieme analyse van uw surfgedrag door onze retargeting-dienstverlener plaatsvindt, kunt u zich afmelden onder de volgende link: http://info.criteo.com/pac/privacy/nl

Bovendien kunt u ook uw browser zo instellen, dat onze cookies voortaan niet meer op uw harde schijf worden opgeslagen of reeds opgeslagen cookies worden gewist.

Voorbeeld Internet Explorer 8.0:

  1. Klik in het menu «Extra» op «Internetopties».
  2. Klik op het tabblad «Privacy».
  3. Nu kunt u instellen of cookies toegestaan, geselecteerd of geblokkeerd moeten worden.
  4. Met «OK» bevestigt u de instelling.

Voorbeeld Firefox 3:

  1. Klik in het menu «Extra» op «Opties».
  2. Klik op het tabblad «Privacy».
  3. Kies in het dropdown-menu «Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis».
  4. Nu kunt u instellen of cookies moeten worden geaccepteerd en hoelang u deze cookies wilt bewaren. Tevens kunt u uitzonderingen toevoegen en websites aangeven, die altijd of nooit cookies mogen gebruiken.
  5. Met «OK» bevestigt u de instelling.

U kunt echter alleen met behulp van cookies compleet gebruikmaken van een paar interessante functies op bonprix.nl. Als u bijvoorbeeld een artikel in het winkelwagentje legt, leest onze server de code uit het cookie en onthoudt zo, dat het artikel in uw winkelwagentje hoort. Als u na uw shoppingtour op bonprix.nl andere websites bezoekt en daarna terugkomt op onze website, ligt het artikel nog in uw winkelwagentje. Deze service is alleen met behulp van cookies mogelijk.

Wij adviseren daarom om het toestaan van cookies ingeschakeld te laten.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. ("Google"). Google Analytics gebruikt zg. "Cookies", tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen en waarmee uw bezoek aan de website geanalyseerd kan worden. De informatie die door het cookie wordt gegenereerd over uw gebruik van de website, wordt doorgaans aan een server van Google in de VS verstuurd en daar opgeslagen. Door de activering van IP-anonimisering op deze website wordt uw IP-adres echter door Google binnen de lidstaten van de Europese Unie en andere verdragslanden van de Europese Economische Ruimte eerst ingekort. Slechts in uitzonderingsgevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort. In opdracht van de beheerder van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te analyseren, om rapporten over de websiteactiviteiten samen te stellen en om andere met het gebruik van de website en van internet verbonden diensten aan de websitebeheerder te leveren. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP-adres wordt niet met andere gegevens van Google samengevoegd. U kunt het opslaan van cookies met de instellingen van uw browsersoftware voorkomen. Wij wijzen u er echter op, dat u in dat geval mogelijk niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken. U kunt daarnaast het verzenden van de door het cookie gegenereerde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP-adres) naar Google en de verwerking van deze gegevens door Google voorkomen, door de browserplug-in onder de volgende link te downloaden en te installeren http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl.

Doubleclick by Google/Google Remarketing

Doubleclick by Google en Google Remarketing zijn diensten van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Doubleclick by Google en Google Remarketing maken gebruik van cookies om op jou afgestemde advertenties te tonen. Daarbij wordt er aan je browser een gepseudonimiseerd identficatienummer (ID) toegekend om te achterhalen welke advertenties in je browser zijn getoond en op welke advertenties is geklikt. De cookies bevatten geen persoonsgebonden informatie. Het gebruik van cookies helpt Google en zijn partners dus enkel en alleen bij het tonen van advertenties op grond van vorige bezoeken aan onze of andere websites op internet. Om de informatie die de cookies verzamelen, te analyseren wordt deze door Google naar een server in de VS overgedragen en daar opgeslagen. Google neemt de richtlijnen ter bescherming van persoonsgegevens van het „US-Safe-Harbor“-verdrag in acht en is bij het „Safe Harbor“-programma van het Ministerie van Economische Zaken van de VS geregistreerd. Een overdracht van gegevens door Google aan derden vindt alleen plaats voor zover wettelijk toegestaan of in het kader van een bewerkersovereenkomst. Google zal in geen geval je gegevens combineren met andere door Google verzamelde gegevens.
Door het gebruik van onze websites ga je akkoord met de verwerking van de over jou verzamelde gegevens door Google alsmede met de beschreven wijze waarop en het doeleinde waarmee dit gebeurt. Je kunt in je browser instellen dat je het plaatsen van cookies wilt uitzetten. We wijzen je er echter op dat je in dit geval eventueel niet van alle functies op onze websites volledig gebruik kunt maken. Daarnaast kun je verhinderen dat de door cookies verzamelde en op je internetgebruik betrokken gegevens door Google worden verwerkt door onder de volgende link (https://www.google.com/settings/ads/) de betreffende instelling te kiezen. Als alternatief kun je de cookies op de website van Digital Advertising Alliance onder de volgende link (https://www.aboutads.info/choices/) deactiveren.

Informatie over de „Like“-button en andere „social plugins“ / reclame op sociale netwerken

Op www.bonprix.nl worden social plugins van Facebook gebruikt om de online-shop persoonlijker te maken, bijv. de „Vind ik leuk“-button (ook bekend als „Like“-button). Het gaat daarbij om een applicatie van de Amerikaanse firma Facebook Inc.(1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA).

Als u een pagina van www.bonprix.nl bezoekt die een dergelijke plugin bevat, brengt uw browser een verbinding met Facebook tot stand en er worden gegevens van Facebook geüpload. Uw bezoek op de pagina's van www.bonprix.nl kan daardoor evt. door Facebook worden gevolgd, ookal gebruikt u de functie niet actief.

Indien u een account bij Facebook heeft, kunt u gebruik maken van een dergelijke social plugin en zo informatie delen met uw vrienden. bonprix heeft daarbij geen invloed op de inhoud van de plugins en de overdracht van informatie.

bonprix draagt geanonimiseerde e-mailadressen aan Facebook over om te adverteren op Facebook-accounts. U kunt hier bezwaar maken tegen de overdracht van geanonimiseerde e-mailadressen.

Op de internetpagina van Facebook verstrekt Facebook gedetailleerde informatie omtrent omvang, wijze, doel en verdere verwerking van uw gegevens. Hier vindt u meer informatie over uw rechten en instellingsmogelijkheden ter bescherming van uw privacy.

Facebook: Beleid inzake gegevensgebruik: http://www.facebook.com/about/privacy/

Hurra

Op deze website worden met behulp van technologieën van Hurra Communications GmbH (www.hurra.com) gegevens over je surfgedrag op onze website verzameld en opgeslagen voor marketing- en optimaliseringsdoeleinden. Met deze gegevens wordt het gedrag van bezoekers geanalyseerd en een gepseudonimiseerd gebruikersprofiel aangemaakt. Voor dit doeleinde worden cookies gebruikt die ervoor zorgen dat een internetbrowser een gebruiker herkent als deze nogmaals de pagina bezoekt.

De gebruikersprofielen die met behulp van de technologie van hurra.com worden verzameld, worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de bezoeker niet met persoonsgebonden gegevens over de drager van het pseudoniem gecombineerd. De IP-adressen van bezoekers worden afgekort, voordat ze worden opgeslagen. Op deze wijze is een persoonlijke identificatie uitgesloten en het herleiden van gebruikersprofielen tot IP-adressen niet meer mogelijk.


Meer informatie vind je in de Privacy Policy van hurra.com. Bezoekers van de website kunnen te allen tijde hun toestemming voor het verzamelen en opslaan van gegevens door middel van technologie van hurra.com weigeren door een opt-out.

nl