Richtlijnen voor reviews

Om ervoor te zorgen dat jouw mening andere klanten zo goed mogelijk helpt bij de keuze van artikelen, vragen we je om je aan de volgende richtlijnen te houden bij het schrijven van je review. Indien je review niet aan deze richtlijnen voldoet, kunnen wij de review helaas niet plaatsen of zullen wij je review van bonprix.nl verwijderen.

Bij welke artikelen kun je een review schrijven?

Beoordeel alleen producten waarmee je zelf ervaringen hebt opgedaan.

Schrijf een review!

Nuttig voor andere klanten zijn vooral reviews van producten die nog niet zijn beoordeeld.

Wat moet je vermijden?

Verwijs in je review niet naar andere reviews. Deze reviews zouden kunnen worden gewist en dan is je verwijzing niet meer te begrijpen.

Wat kunnen wij niet publiceren?

  • Scheldwoorden en obsceen, vulgair of anderszins aanstootgevend taalgebruik.

  • Fascistische, racistische, antisemitische, discriminerende of radicale, politieke uitingen.

  • Persoonlijke gegevens zoals e-mailadressen, telefoonnummers, URL´s.

  • Commentaren die geen betrekking hebben op het product, maar op onze service. (Feedback over onze service horen we natuurlijk ook graag. Gebruik daarvoor a.u.b. ons contactformulier).

Laat het ons weten als je een ongepaste review ziet!

Heb je in onze online-shop een review ontdekt die niet voldoet aan de bovenstaande richtlijnen, laat het ons dan weten! Klik op “Review melden” en we zullen de betreffende review controleren. Om misbruik te voorkomen, moet je je van tevoren inloggen. We hopen op je begrip daarvoor. Alvast bedankt voor je hulp!

Voorwaarden voor reviews

bonprix krijgt het alleenrecht over alle ingezonden reviews. Wij behouden ons voor om ingezonden reviews in te korten of te wijzigen, op voorwaarde dat de inhoud niet wordt veranderd. Wij behouden ons tevens voor om een review niet te plaatsen of te verwijderen, in het bijzonder als de review niet aan de bovengenoemde richtlijnen en voorwaarden voldoet. Je verleent ons met het plaatsen van een review het exclusieve en onbeperkte gebruiksrecht hierop en garandeert dat de review vrij van het recht van derden is. Je kunt geen aanspraak maken op vergoeding van welke aard ook.